IMG_0537.jpg

NYHETER

Nu börjar ridskolan

2020-08-07

Nästa vecka (vecka 33) startar äääntligen höstterminen på ridskolan! Det ska bli så himla roligt att se er igen, och att få lära känna alla nya elever som börjar hos oss :)

 

Det kommer att dyka upp lite nya ansikten även bland de som jobbar här – både ponnyer och människor.

 

Som ni kanske vet, om ni följer oss på Instagram/Facebook, så kommer vi att ha ridskola på lördagar från och med nu. Det är flera som har efterfrågat det, och många som vill börja rida hos oss, så då fixade vi det!

 

Nu kan ni även läsa de viktigaste nyheterna på vår hemsida: https://www.aleponnyranch.com/nyheter

 

Höstterminen kommer att pågå till och med 19 december. Vecka 44 (när skolorna har lov) kommer det inte att vara någon ridskola. Men alla andra dagar, även veckodagar som är röda, kommer vi att ha ridskola som vanligt.

 

I mitten av varje månad mailar vi ut fakturan för nästkommande ridmånad. Tänk på att vara noga med att skriva rätt fakturanummer när ni betalar, och gärna elevens namn också för att vara på säkra sidan. Vill man betala flera månader/hela terminen i förskott, maila till oss så fixar vi det.

 

Följande förfallodatum gäller för höstterminen:

För ridning i september, förfallodatum = 28 augusti.

För ridning i oktober, förfallodatum = 28 september.

För ridning i november, förfallodatum = 28 oktober.

För ridning i december, förfallodatum = 30 november.

För ridning i januari, förfallodatum = 28 december.

 

Ni betalar samma summa varje månad, om ni inte ändrar något. Vi har räknat ihop alla veckor under terminen och delat på antalet månader.

 

Eleven fortsätter automatiskt även när ny termin startar och fortgår tills ni själva väljer att avsluta abonnemanget. En månads uppsägningstid gäller från slutet av den månaden som uppsägningen sker. Vill ni säga upp er plats så gör ni det skriftligt till info@aleponnyranch.com

 

Återbud lämnas så snart som möjligt till info@aleponnyranch, eller sms till: 076-581 581 9. Skriv namn, dag och tid det gäller. Om ni har lämnat återbud senast kl 10 samma dag innan en missad lektion, så kan det eventuellt finnas möjlighet att rida igen i en annan grupp. Igenridning är ingen garanti, men har man anmält frånvaro i tid, och kollar med oss om luckor så försöker vi ordna det.

 

Vi fortsätter att anpassa verksamheten utifrån rådande situation med smittspridning av Covid-19, vi kommer t ex att rida mycket utomhus när det är möjligt. Kom ihåg att hålla avstånd från andra människor, och att stanna hemma när ni är sjuka.

 

Vi avslutar med en lite roligare nyhet. Vi kommer att öppna en liten ridskoleshop där ni kommer att kunna köpa produkter med er favoritponny på! Mer om detta får ni veta lite senare.

IMG_0688.jpg

Pay and jump-dag, lördag 8/8

2020-07-22

Välkomna att anmäla er till vår träningstävling – Pay & Jump-dag!

Första gruppen startar dagen kl 10.00 (om det blir för många anmälningar gör vi ytterligare en grupp som startar sin dag kl 14.00). Hästarna är bara med 1 gång var per grupp.

Upplägget under dagen är:

  • Bangång – vi går banan till fots och planerar hur vi ska rida.

  • Framridning – vi värmer upp hästarna.

  • Framhoppning – vi hoppar några hinder på en framhoppningsbana. 

  • Pay & Jump – du hoppar banan och får en rosett efteråt.

  • De som vill kan få hoppa banan en andra gång (på samma höjd, eller en annan höjd) till en extrakostnad av 60 kr (inkl rosett).

 

 

Kostnad: 485 kr 

Inklusive 1 runda på hoppbanan, och en rosett.

 

Vill du hoppa banan 2 gånger, betalar du sammanlagt 545 kr (inkl 2 st rosetter sammanlagt). 485 kr + 60 kr = 545 kr.

Anmälan görs till info@aleponnyranch.com

Uppge ryttarens namn, ålder och om ni önskar rida shettis eller ponny. 

Barn över 6 år får delta. Behöver barnet en ledare får förälder eller annan bistå med det ;)

 

IMG_1489.JPG

Ridskola på lördagar!

2020-07-24

Ridskola på lördagar?! Japp, ni ser rätt. Nu startar vi fyra helt nya grupper för barn från 6 år och uppåt! 3 st 30-minutare, och 1 st 45-minutare. Ridskolefröken är ingen mindre än vår fantastiska Olivia.

 

Det kommer att vara blandat shettisar och ponnyer. Skynda att anmäla ert intresse på vår hemsida eller info@aleponnyranch.com 🎉😃🤗

E5083C4E-4D5F-4FD8-B992-A5C6FE9BF3CB.PNG